FOODTECH 2019 - Post show report

FOODTECH 2019: Απόλυτα επιτυχημένη η 1η διοργάνωση

Με 18.000 επισκέπτες από 10.000 επιχειρήσεις, 300 διεθνείς αγοραστές από 50 χώρες από όλο τον κόσμο και 200 Έλληνες και ξένους εκθέτες, η 1η FOODTECH (12 – 14/10/19) έκανε αισθητή την παρουσία της στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας μας.

Οι 200 σημαντικότερες ελληνικές εταιρίες καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις από το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου Τροφίμων & Ποτών, παρουσίασαν τα μηχανήματα και τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες ‘Έλληνες και ξένους δυνητικούς πελάτες. Ιδιοκτήτες και στελέχη όπως διευθυντές εργοστασίων, μηχανικοί παραγωγής, υπεύθυνοι ποιοτικού ελέγχου, R&D managers, logistics managers, υπεύθυνοι προμηθειών κ.α. που βρέθηκαν στο Metropolitan Expo είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες b2b συναντήσεις και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες με τους εκθέτες. Συνολικά 18.000 στελέχη από 10.000 επιχειρήσεις της βιομηχανίας των τροφίμων και ποτών που επισκέφτηκαν την FOODTECH 2019, πήραν συγκεκριμένες απαντήσεις στα ζητήματα που θα επηρεάσουν το μέλλον του κλάδου, γνώρισαν από κοντά πρακτικές λύσεις για τις προκλήσεις του αύριο, έκλεισαν συμφωνίες και ξεκίνησαν νέες εμπορικές συνεργασίες.

Μία έκθεση με διεθνή χαρακτήρα

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η FOODTECH στόχος της διοργανώτρια εταιρείας ήταν να αποκτήσει έναν διεθνή χαρακτήρα και να καθιερωθεί ως μία μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών σε ολόκληρη την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μέσα λοιπόν από την παρουσία 300 ξένων επισκεπτών -από 50 χώρες από όλο τον κόσμο- από τους οποίους οι 150 πιο σημαντικοί επιλέχτηκαν με αυστηρά κριτήρια και μπήκαν στο πρόγραμμα μετάκλησης και φιλοξενίας της έκθεσης, η FOODTECH επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και έθεσε γερές βάσεις για να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό εμπορικό φόρουμ του κλάδου και εκτός συνόρων καθώς πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 2.250 b2b meetings.

FOODTECH 2019

Special events: Σημαντικά case studies και πρωτοποριακές ιδέες κέρδισαν τις εντυπώσεις

Ένα πολύ σημαντικό σκέλος της FOODTECH αποτέλεσαν οι παράλληλες εκδηλώσεις. Με πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας συστάθηκε μία Επιστημονική Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους του ΣΥΒΙΠΥΣ, του ΣΕΒΤ, της ΠΕΤΕΤ, του ΣΕΒΙΤΕΛ, του ΣΕΒΕΚ η οποία κατάρτησε μία σειρά ομιλιών και συζητήσεων γύρω από τις εξελίξεις και τις τάσεις που αφορούν τις τεχνολογίες για την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση και διακίνηση των τροφίμων και ποτών. Industry 4.0, Κυκλική Οικονομία, Τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή και συσκευασία Τροφίμων & Ποτών κέντρισαν το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών, οι οποίοι κατέκλεισαν το ειδικά διαμορφωμένο Seminars & Workshops stage.

Μοιραστείτε το άρθρο:
espan banner espan banner