ΤΕΥΧΟΣ #86
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ/ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία περιοδικό για την εστίαση στην Ελλάδα!

Για πρώτη φορά στο διεθνή χώρο των κλαδικών εντύπων, εμφανίζεται ένα περιοδικό που απευθύνεται στις επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης, δίνοντας έμφαση σε εκείνες που έχουν στο επίκεντρο του μενού τους το κρέας (οβελιστήρια, ψησταριές, ταβέρνες, grill houses) προσφέροντας σε κάθε επαγγελματία εστιάτορα τη δυνατότητα να ανακαλύψει καινοτόμες ιδέες και να πάρει σημαντικές πληροφορίες, που θα τον βοηθήσουν να ξεχωρίσει διαφοροποιώντας και εξελίσσοντας την επιχείρησή του.

Το ΨΗΤΟ είναι ένα διμηνιαίο περιοδικό που ήρθε για να καλύψει ένα μεγάλο «κενό» στο χώρο των επαγγελματικών εντύπων. Περιλαμβάνει όλα όσα αφορούν τον κλάδο των εστιατόρων: ειδήσεις για την ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά, νέα προϊόντα, ρεπορτάζ και πολλά άλλα. Oι 7.500 αποδέκτες του, το έχουν ήδη αναδείξει σε αποτελεσματικό «εργαλείο» επικοινωνίας ανάμεσα στον επαγγελματία και τις προμηθευτικές επιχειρήσεις, αλλά και αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης που κάνει γνωστές όλες τις εξελίξεις γύρω από την ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά.

Ανάλυση αποδεκτών εσωτερικού

Ψητοπωλεία

Eστιατόρια, Ταβέρνες

Εμπόριο Τροφίμων – Τροφοδοσίες

Εταιρείες Εμπορίας Εξοπλισμού

Κρεοπωλεία

Βιομηχανίες Επεξεργασίας Κρέατος

Εταιρείες Catering

Αλυσίδες Εστίασης

7.500 αποδέκτες μέσω ταχυδρομείου
10.500 αποδέκτες στην Ελλάδα μέσω ηλεκτρονικής αποστολής

18.000
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανάλυση αποδεκτών εξωτερικού

2.000
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

20.000
συνολικός αριθμός αποδεκτών
(σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή)

Θέματα τρέχοντος τεύχους