Tο περιοδικό “SNACK & COFFEE” κυκλοφορεί 6 φορές το χρόνο. Αποστέλλεται ταχυδροµικά σε 7.550 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο και σε 51.340 αποδέκτες µε ηλεκτρονική αποστολή (μέσω newsletter).
Οι επαγγελµατίες που λαμβάνουν το περιοδικό είναι ιδιοκτήτες, υπεύθυνοι καταστημάτων, barista, γενικοί διευθυντές, f&b managers, υπεύθυνοι αγορών, και άλλα σημαντικά στελέχη σε επιχειρήσεις όπως: καφετέριες, cafe -bars, bars, snack bars, αλυσίδες cafe, αναψυκτήρια, εταιρείες catering, mini markets, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχειακά καταλύματα, καταστήματα λιανικής. Μέσα από αναλυτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις οι επαγγελµατίες αυτοί ενηµερώνονται για τις εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς, νέα προϊόντα και projects που αφορούν το coffee industry.
Ανάλυση αποδεκτών περιοδικού