Από την ίδρυσή του το 1990, το Α-Ζ έχει διανύσει μια μακρά επιτυχημένη πορεία για να καταστεί σήμερα το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και απήχηση περιοδικό του κλάδου αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής στη χώρα. Εκδίδεται 9 φορές το χρόνο, σε εποχές αιχμής για την αγορά, και αποστέλλεται σε 9.000 αποδέκτες μέσω ταχυδρομείου και σε 11.500 επιπλέον αποδέκτες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Βασικός κορμός των αποδεκτών του, επιχειρήσεις αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και συναφών επαγγελμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Μια έκδοση υψηλής αισθητικής και ποιότητας, το Α-Ζ παρέχει έγκυρη και πολύπλευρη ενημέρωση για καθετί που αφορά το βιοτέχνη αρτοποιό και ζαχαροπλάστη ή και επιχειρηματία του κλάδου. Mε πλούσια θεματολογία που καλύπτει ισορροπημένα τους τομείς τόσο της Αρτοποιίας όσο και της Ζαχαροπλαστικής, με πρωτότυπες αλλά και παραδοσιακές συνταγές, με θέματα τεχνολογίας και ασφάλειας τροφίμων, οδηγούς για τεχνικές παρασκευής, θέματα μάρκετινγκ και διαχείρισης προσωπικού, digital προβολής των επιχειρήσεων, έρευνες, success stories, συνεντεύξεις, αλλά και με όλη την ατζέντα της αγοράς, με ειδήσεις, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, το περιοδικό “Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική” είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο και εγκυρότερο επαγγελματικό περιοδικό Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα περιοδικά του κλάδου του σε όλη την Ευρώπη. Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε αρτοποιού και ζαχαροπλάστη και κάθε επιχειρηματία που στοχεύει στην ενδυνάμωση και την πρόοδο της επιχείρησής του.
Ανάλυση αποδεκτών περιοδικού