Το εγκυρότερο περιοδικό Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής

Από την ίδρυσή του το 1990, το Α-Ζ έχει διανύσει μια μακρά επιτυχημένη πορεία για να καταστεί σήμερα το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και απήχηση περιοδικό του κλάδου αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής. Εκδίδεται κάθε δύο μήνες και αποστέλλεται σε πάνω από 7.500 επιχειρήσεις αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και συναφών επαγγελμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μια έκδοση υψηλής αισθητικής και ποιότητας, το Α-Ζ παρέχει έγκυρη και πολύπλευρη ενημέρωση για καθετί που αφορά το βιοτέχνη ή και επιχειρηματία του κλάδου. Παρουσιάζοντας τα πρωτοποριακά concepts, τις τάσεις της Ελληνικής και διεθνούς Aρτοποιίας και Zαχαροπλαστικής, αλλά και τις εξελίξεις στην αγορά των Α’ υλών και φιλοξενώντας άρθρα τεχνολογίας τροφίμων, διοίκησης επιχειρήσεων, πρωτότυπες και παραδοσιακές συνταγές, το Α-Ζ είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο και εγκυρότερο επαγγελματικό περιοδικό Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα περιοδικά του κλάδου του σε όλη την Ευρώπη. Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε αρτοποιού ή ζαχαροπλάστη.

Ανάλυση αποδεκτών περιοδικού

Αρτοποιεία

Managers Τροφίμων & Ποτών και Baker Masters

Eργαστήρια ζαχαροπλαστικής

Βιομηχανίες Άρτου & Σφολιάτας

Εμπορικές επιχειρήσεις

7.500 αποδέκτες μέσω ταχυδρομείου
8.500 αποδέκτες μέσω ηλεκτρονικής αποστολής

16.000
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Θέματα τρέχοντος τεύχους