ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ 2023

3
Έτη διοργάνωσης

3
Έτη διοργάνωσης

118
Εκθέτες

118
Εκθέτες

15.180
Επισκέπτες

15.180
Επισκέπτες

562
Διεθνείς αγοραστές

562
Διεθνείς αγοραστές

Η μεγάλη έκθεση Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών 

Η FOODTECH είναι μία premium και 100% στοχευμένη στη Βιομηχανία Τροφίμων έκθεση, που αφορά τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών. 

Η FOODTECH πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια τον Νοέμβριο στο Metropolitan Expo. Στην έκθεση συμμετέχουν ως εκθέτες οι σημαντικότερες προμηθευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου των Τροφίμων & Ποτών. 

Την έκθεση επισκέπτονται ιδιοκτήτες και στελέχη (Διευθυντές εργοστασίων, Μηχανικοί παραγωγής, Υπεύθυνοι ποιοτικού ελέγχου, R&D managers, Logistics managers, Υπεύθυνοι προμηθειών κ.λ.π.) από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών για να ενημερωθούν και να προβούν σε όλες τις επενδυτικές τους επιλογές προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους για την παραγωγή του επόμενου έτους.

Η FOODTECH με την συμμετοχή ξένων εκθετών αλλά και την παρουσία σε κάθε της διοργάνωση, χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών από αγορές στόχους του εξωτερικού, στοχεύει να αποτελέσει στο μέλλον ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στη νότια πύλη της Ευρώπης. 

espan banner espan banner