ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ 2023


Έτoς διοργάνωσης


Έτoς διοργάνωσης

158
Εκθέτες

158
Εκθέτες

15.180
Επισκέπτες

15.180
Επισκέπτες

562
Διεθνείς αγοραστές

562
Διεθνείς αγοραστές

Η νέα μεγάλη έκθεση για την συσκευασία 

H Global Pack έρχεται για πρώτη φορά, 11 με 13 Νοεμβρίου 2023 στο Metropolitan Expo και έχει ως στόχο να αποτελέσει την νέα μεγάλη διεθνή έκθεση για την βιομηχανία ειδών συσκευασίας στη Ν.Α Ευρώπη. Η Global Pack θα φιλοξενήσει κάτω από την ίδια στέγη ολόκληρη την αλυσίδα προϊόντων συσκευασίας, από υλικά και πρωτοποριακές τεχνολογίες μέχρι καινοτόμα προϊόντα επεξεργασίας, τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού και εκτύπωσης, και και αποδοτικό εξοπλισμό για την σωστή αποθήκευση και μεταφορά των προϊόντων.

Στην GLOBAL PACK,  η οποία θα διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, θα συμμετέχουν ως εκθέτες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που δραστηριοποιούνται στον τομέα της συσκευασίας και παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα, τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες που αφορούν τα μηχανήματα συσκευασίας, τα υλικά συσκευασίας, τις εκτυπώσεις, την αποθήκευση και τα logistics. Η έκθεση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη από όλους τους κύριους παραγωγικούς και εμπορικούς κλάδους της οικονομίας (τρόφιμα και ποτά, φαρμακευτικά, καλλυντικά, είδη δόμησης, γεωργικά, αγροτικά και βιομηχανικά είδη κλπ).

Η Global Pack, πραγματοποιείται παράλληλα με την έκθεση FOODTECH, η οποία από το 2019 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά έχει αρχίσει με σταθερά βήματα να καθιερώνεται ως η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας και εξοπλισμού για την παραγωγή, επεξεργασία, αποθήκευση και διακίνηση των Τροφίμων & Ποτών.  Στόχος είναι η νέα αυτή έκθεση να αποτελέσει μια κομβική εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της Συσκευασίας τόσο στην χώρα μας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης, με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων εκθετών, αλλά και την παρουσία χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών όχι μόνο από την  Ελλάδα, αλλά και από αγορές του εξωτερικού.

espan banner espan banner