4 κορυφαία επαγγελματικά περιοδικά

Με τεράστια κυκλοφορία και συνεχώς αυξανόμενη απήχηση στις επιχειρήσεις εστίασης και την αγορά επεξεργασίας κρέατος, αποτελεί το απόλυτο εργαλείο προβολής των προμηθευτικών επιχειρήσεων στους πελάτες τους.

Με 7.500 αποδέκτες σε Ελλάδα και Κύπρο, το Snack and Coffee, που εκδίδεται κάθε δύο μήνες, είναι το πιο ολοκληρωμένο και έγκυρο ελληνικό κλαδικό περιοδικό που εκπροσωπεί πλήρως τον κλάδο της Καφεστίασης.

Το αγγλόφωνο περιοδικό για τα ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, κυκλοφορεί δύο φορές τον χρόνο και αποτελεί μία από τις πιο σοβαρές προσπάθειες προώθησης των ελληνικών Τροφίμων και Ποτών στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Με 30ετή παρουσία, άρτια εμφάνιση, πλούσια ύλη, το Α-Ζ είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και απήχηση περιοδικό του κλάδου. Καλύπτει όλα τα νέα γύρω από την Αρτοποιία, τη Ζαχαροπλαστική και την Σοκολατοποιία.

Greek Food News

The ultimate platform for greek specialty food

Μετά την επιτυχημένη έκδοση του περιοδικού AMBROSIA πριν από τέσσερα χρόνια, η FORUM SA δημιουργεί το GREEK FOOD NEWS με στόχο να αναδείξει περαιτέρω την ποιότητα, τη διατροφική αξία και την εξαγωγική δυναμική των ελληνικών Τροφίμων και Ποτών.