6 κορυφαία επαγγελματικά περιοδικά

Με τεράστια κυκλοφορία και συνεχώς αυξανόμενη απήχηση στις επιχειρήσεις εστίασης και την αγορά επεξεργασίας κρέατος, αποτελεί το απόλυτο εργαλείο προβολής των προμηθευτικών επιχειρήσεων στους πελάτες τους.

Με 7.500 αποδέκτες σε Ελλάδα και Κύπρο, το Snack and Coffee, που εκδίδεται κάθε δύο μήνες, είναι το πιο ολοκληρωμένο και έγκυρο ελληνικό κλαδικό περιοδικό που εκπροσωπεί πλήρως τον κλάδο της Καφεστίασης.

Το αγγλόφωνο περιοδικό για τα ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, κυκλοφορεί δύο φορές τον χρόνο και αποτελεί μία από τις πιο σοβαρές προσπάθειες προώθησης των ελληνικών Τροφίμων και Ποτών στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

Με 27ετή παρουσία, άρτια εμφάνιση, πλούσια ύλη, το Α-Ζ είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και απήχηση περιοδικό του κλάδου. Καλύπτει όλα τα νέα γύρω από την Αρτοποιία, τη Ζαχαροπλαστική και την Σοκολατοποιία.

Μια πλήρης έκδοση με όλα τα συνδικαλιστικά νέα και τις σύγχρονες εξελίξεις στον κλάδο της βιοτεχνικής αρτοποιίας. Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε αρτοποιού και ζαχαροπλάστη.

Το εγκυρότερο κλαδικό περιοδικό για τη ζαχαροπλαστική. Ένα έντυπο υψηλής αισθητικής, από τα καλύτερα στο είδος του σε όλη την Ευρώπη, σημαντικό εργαλείο δουλειάς στα χέρια του Έλληνα ζαχαροπλάστη.