500 κορυφαία ελληνικά και παγκόσμια brands στην HORECA 2024!

Το κορυφαίο εκθεσιακό event του Τουρισμού & της Μαζικής Εστίασης έρχεται 9-12 Φεβρουαρίου και φέρνει τάσεις, καινοτομίες & ευκαιρίες για networking και deals 

H ώρα για το κορυφαίο εκθεσιακό event για τον Τουρισμό & τη Μαζική Εστίαση πλησιάζει! 500 top ελληνικά και παγκόσμια brands, καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπόρες λύσεις, σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες, 4 stages που θα υποδεχτούν εκατοντάδες experts του industry, μοναδικά cooking shows με βραβευμένους chefs, εντυπωσιακά workshops, 7 πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ και cocktail. 9-12 Φεβρουαρίου όλοι ζουν σε ρυθμό HORECA… το ετήσιο ραντεβού των πιο δυναμικών επιχειρηματιών του κλάδου. Θα τα πούμε HORECA! 

Καινοτομία, έμπνευση, τάσεις δίνουν ραντεβού εδώ! 

Στόχος της έκθεσης HORECA, μέσα από το πλήθος των διάσημων πλέον εκδηλώσεων που διοργανώνει είναι να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», τη γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες προκλήσεις, να αναβαθμιστούν και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί. 

HORECA BUSINESS LAB  

Aναλύσεις, στοιχεία, απόψεις, τάσεις και όλες οι εξελίξεις για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις εστίασης… από κορυφαίους marketers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

GASTRONOMY LAB 

Tα καθιερωμένα cooking seminars του Gastronomy Lab θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για chefs & επαγγελματίες της εστίασης που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

BEER & SPIRITS SHOW 

Θα φιλοξενήσει τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Greek Cocktail, Non Alcohol, Classic Cocktail & Battle of the Bars από την Ένωση Bartenders Ελλάδος. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

COFFEE EVENTS 

To ελληνικό coffee industry δίνει ραντεβού εδώ για να παρακολουθήσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Barista, Cup Tasters & Brewers Cup Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

INTERNATIONAL HOSPITALITY FORUM 

Η HORECA θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά τόπο συνάντησης για κορυφαία στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, τα οποία θα επισκεφτούν την έκθεση στο πλαίσιο του 7ου Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Μοιραστείτε το άρθρο:
espan banner espan banner