ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ 2019

5
Έτη διοργάνωσης

5
Έτη διοργάνωσης

180
Εκθέτες

180
Εκθέτες

150
σημαντικοί wine importers

150
σημαντικοί wine importers

2.250
b2b meetings

2.250
b2b meetings

1.750
ετικέτες κρασιού

1.750
ετικέτες κρασιού

Η μεγάλη επαγγελματική έκθεση οίνου και αποσταγμάτων!

H OENOTELIA έχει αποδείξει ότι είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση οίνου και αποσταγμάτων στην Ελλάδα, με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό. Τα ενθουσιώδη συμπεράσματα των εκθετών, το έντονο ενδιαφέρον των Ελλήνων και ξένων αγοραστών, καθώς και ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης των επισκεπτών, προμηνύουν ότι πολύ σύντομα η OENOTELIA θα καταστεί η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κρασιού στην Ελλάδα!

Ενταγμένη στο πλαίσιο της FOOD EXPO, η OENOTELIA προσφέρει πληθώρα σημαντικών συνεργιών, καθώς επιτρέπει στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση, καθώς και με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό. Επιπλέον, η παράλληλη διοργάνωση της OENOTELIA με τη FOOD EXPO  δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες επισκέπτες και τους διεθνείς hosted buyers να διαπιστώσουν όλο το εύρος και την ποικιλία του ελληνικού οινογαστρονομικού πλούτου.

Στρατηγική συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα και τη διεθνή προοπτική, που έχει ήδη αποκτήσει η OENOTELIA, ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ) – ο πιο σημαντικός θεσμικός φορέας του οινικού κλάδου – έχει θέσει την έκθεση υπό την αιγίδα του και τη στηρίζει ενεργά.