ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ 2021

2
Έτη διοργάνωσης

2
Έτη διοργάνωσης

25.000 τ.μ.
Εκθεσιακής Επιφάνειας

25.000 τ.μ.
Εκθεσιακής Επιφάνειας

120
Εκθέτες

120
Εκθέτες

12.500
Επισκέπτες

12.500
Επισκέπτες

H διεθνής έκθεση για την παραγωγή & τη συσκευασία των τροφίμων

Στο σύγχρονο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, η προσαρμογή στην καινοτομία και ο συνεχής εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, για την παραγωγή ποιοτικών, ασφαλών και ανταγωνιστικών προϊόντων αποτελεί πλέον μονόδρομο. Την αδήριτη αυτή ανάγκη έρχεται να καλύψει η νέα, διεθνής έκθεση FOODTECH, η οποία είναι 100% στοχευμένη στις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών και απευθύνεται στους ιδιοκτήτες και τα εξειδικευμένα στελέχη όλων των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Ένας χώρος κύρους σε ημερομηνία κλειδί

Η FOODTECH, μια premium και 100% στοχευμένη στη Βιομηχανία Τροφίμων έκθεση, φιλοξενείται στο Metropolitan Expo το πιο λαμπρό και άρτιο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας. Η 2η FOODTECH θα πραγματοποιηθεί σε στρατηγικά επιλεγμένες ημερομηνίες τον Οκτώβριο 2021. Η εποχή αυτή θεωρείται ιδανική για τους πελάτες σας, ώστε με την επίσκεψή τους στην έκθεση να ενημερωθούν και να προβούν σε όλες τις επενδυτικές τους επιλογές προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους για την παραγωγή του επόμενου έτους.

Μια έκθεση με έντονο διεθνή προσανατολισμό

Το όραμά μας για τη FOODTECΗ είναι η δημιουργία μιας μεγάλης έκθεσης Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών. Μια κομβική εμπορική συνάντηση με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων εκθετών, αλλά και την παρουσία χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από αγορές στόχους του εξωτερικού, δημιουργώντας ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στη νότια πύλη της Ευρώπης.