GALA-DINNER-FORUMSA-NURNBERGMESSE

Gala Dinner FORUM SA – NürnbergMesse

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, το Gala Dinner που διοργανώθηκε στο Moυσείο της Ακρόπολης, στο πλαίσιο της εξαγοράς της FORUM SA, της μεγαλύτερης εταιρείας διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα, από έναν από τους μεγαλύτερους εκθεσιακούς οργανισμούς της Γερμανίας, τον NürnbergMesse Group

Με αφορμή λοιπόν την ολοκλήρωση της ιστορικής για την ελληνική́ εκθεσιακή́ βιομηχανία στρατηγικής συμφωνίας, μεταξύ́ του εκθεσιακού́ Οργανισμού́ NürnbergMesse και της μεγαλύτερης εταιρείας διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα, της FORUM AE., το «παρών» έδωσαν, σε μία λαμπερή εκδήλωση και κατάμεστη αίθουσα, το Διοικητικό Συμβούλιο και στελέχη της FORUM SA και της NürnbergMesse, εκπρόσωποι από το ελληνικό και γερμανικό Κοινοβούλιο, Πρέσβεις, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας μας, Πρόεδροι των θεσμικών φορέων των κλάδων του Τουρισμού, της Αρτοποιίας, της Ζαχαροπλαστικής, των Τροφίμων & Ποτών και τέλος 300 στελέχη- εκπρόσωποι από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις της Ελλάδας που ανήκουν στο δυναμικό portfolio των πελατών της FORUM SA.

Ελληνοβαυαρική ένωση δυνάμεων

To βράδυ ξεκίνησε με ομιλίες από τον κύριο Νίκο Χουδαλάκη, πρόεδρο του ΔΣ και Διευθύνοντα Σύμβουλο της FORUM SA και τον Δρ. Rolland Fleck, CEO της NürnbergMesse. Τα δύο στελέχη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι οι δύο κορυφαίοι πρωταγωνιστές στα εκθεσιακά δρώμενα της Ελλάδας και της Βαυαρίας ένωσαν τις δυνάμεις τους, με αμοιβαία δέσμευση για ένα λαμπρό, γεμάτο προκλήσεις και επιτυχίες μέλλον.

Ισχυρή συμμαχία για μέγιστα εμπορικά οφέλη

Ο κύριος Νίκος Χουδαλάκης μεταξύ άλλων απεύθυνε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους πελάτες της FORUM SA  που πίστεψαν σε αυτήν, έγιναν αρωγοί του οράματός και στήριξαν την εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα είπε: «Με τους περισσότερους από εσάς είχαμε μια κοινή πορεία. Μαζί ωριμάσαμε και ανδρωθήκαμε επαγγελματικά ακολουθώντας παράλληλες διαδρομές, από διαφορετικά μετερίζια. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει πάθος για την επιτυχία και πόσο σκληρή δουλειά, αφοσίωση και προσωπικός μόχθος απαιτούνται για την κατάκτησή της.  Σήμερα, ως επικεφαλής της ελληνικής διοίκησης, που θα παραμείνει στο τιμόνι της εταιρείας και για τα επόμενα χρόνια, θέλω να σας υποσχεθώ ότι θα δουλέψουμε το ίδιο εντατικά και αποτελεσματικά, όπως πάντα κάναμε, ώστε αυτή η ισχυρή συμμαχία να ανθίσει και να καρποφορήσει αποδίδοντας τα μέγιστα εμπορικά οφέλη για τον καθέναν από εσάς.»

Gala Dinner FORUM SA - Nikos Choudalakis

O κ. Νίκος Χουδαλάκης, CEO της FORUM AE.

Gala Dinner FORUM SA Nurnberg Messe

Ο Δρ. Roland Fleck, CEO της Nurnberg Messe

Η μεγαλύτερη θυγατρική του γερμανικού κολοσσού

Παράλληλα, ο Δρ. Rolland Fleck αναφερόμενος στην νέα αυτή συνεργασία είπε χαρακτηριστικά: «η επένδυση στο Νο 1 διοργανωτή εκθέσεων της Ελλάδας, δίνει πρόσβαση σε ένα χαρτοφυλάκιο εκθέσεων του οποίου το “BIOFESTIVAL, η “FOOD TECH” και η “FOOD EXPO” ταιριάζουν τέλεια με τις κορυφαίες εκθέσεις της Νυρεμβέργης, όπως η BIOFACH, η BrauBeviale και η FachPack.» Τέλος, δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι αυτή την στιγμή η FORUM SA, αποτελεί τη μεγαλύτερη θυγατρική εταιρεία του γερμανικού κολοσσού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εμπιστοσύνη της κραταιάς γερμανικής οικονομίας στο υγιές ελληνικό “επιχειρείν”

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Πρέσβης της Γερμανίας κύριος Reichel Ernst, ο οποίος χαιρέτισε την σημαντική αυτή επενδυτική κίνηση και εξέφρασε την στήριξη του στην προσπάθεια των δύο εταιρειών να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα εκθεσιακό hub  για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κύριος Karl Freller, Αντιπρόεδρος της Βουλής της Βαυαρίας, ο οποίος από την πλευρά του επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της κραταιάς γερμανικής οικονομίας στο υγιές ελληνικό “επιχειρείν”, τόνισε ότι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο αυτές κορυφαίες εκθέσεις θέτει τις βάσεις για ακόμα περισσότερες επενδυτικές δυνατοτήτες για γερμανικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και νέες οικονομικές σχέσεις των ελληνικών επιχειρήσεων με την Γερμανία, βασισμένες σε αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Συνεργασία που ενισχύει την πίστη για περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων

Την στήριξη του στην σημαντική αυτή επενδυτική κίνηση του εκθεσιακού οργανισμού NürnbergMesse Group, εξέφρασε και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων κ. Μακρόπουλος Νικόλαος ενώ οι ομιλίες της βραδιάς έκλεισαν με εκείνη του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης, δήλωσε ότι συνεργασίες σαν αυτή ενισχύουν την πίστη της ελληνικής κυβέρνησης για περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων. Τέλος, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η κυβέρνηση να διαμορφώσει σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τους εκπροσώπους του εκθεσιακού κλάδου, μία σωστή και ωφέλιμη εκθεσιακή πολιτική που θα αποφέρει θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και σε βάθος χρόνου θα καλύψει τις υψηλές ανάγκες της χώρας σε επενδύσεις.

Μοιραστείτε το άρθρο:
espan banner espan banner