Δυναμικό restart FORUM SA

Δυναμικό restart της Forum AE

Η FORUM ΑΕ έχει επιστρέψει δυναμικά στις εκθεσιακές και εκδοτικές δραστηριότητές της, αντιμετωπίζοντας υπεύθυνα, πολύπλευρα και αποτελεσματικά τη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνική, εργασιακή και οικονομική ζωή.

Με κορωνίδα των αξιών της τη συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού της σε όλες τις λειτουργίες της, η FORUM ΑΕ, έχει μεριμνήσει και εφαρμόζει όλα τα σχετικά πρωτόκολλα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού της.

Επανεκκίνηση όλων των εκθέσεων και εκδόσεων 

Με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία εκθετών, εργαζομένων και επισκεπτών, προετοιμάζουμε την διοργάνωση των επόμενων εκθέσεων της FORUM AE τηρώντας ευλαβικά όλες τις σωστές πρακτικές και ακολουθούμε τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου που ισχύουν.

Αμετακίνητος στόχος μας είναι όλες οι προγραμματισμένες εκθέσεις μας για το 2021 να διεξαχθούν με επιτυχία στο σύνολό τους αποδίδοντας τα μέγιστα εμπορικά οφέλη για τους εκθέτες και τους επισκέπτες μας.

Παράλληλα, η έμπειρη και ενημερωμένη δημοσιογραφική ομάδα των εκδόσεων της εταιρείας εργάζονται σκληρά για να διατηρήσουν την υψηλή ποιότητα και για τα περιοδικά, τα οποία έχουν καταστεί πολύτιμα εργαλεία ενημέρωσης για τους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης, της καφεστίασης, του τουρισμού, της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Μοιραστείτε το άρθρο:
espan banner espan banner