Επανεκκίνηση εμπορικών εκθέσεων

Από 1η Σεπτεμβρίου ανοίγουν οι εμπορικές εκθέσεις!

Οι εμπορικές εκθέσεις ανοίγουν επίσημα από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, για να υποδεχθούν τόσο την εγχώρια όσο και την διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, σύμφωνα με την πρόσφατη δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην έκθεση αμυντικής βιομηχανίας DEFEA στο Metropolitan Expo, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, συναντήθηκε με εκπροσώπους της εκθεσιακής βιομηχανίας (φωτό) και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Ελλάδα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χωρίς να βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, ανοίγει τον εκθεσιακό κλάδο από 1η Σεπτεμβρίου για εμβολιασμένους, έτσι ώστε η οικονομία και η επιχειρηματική ζωή να προχωρήσει με υγεία και ασφάλεια. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και βέβαιοι για την επιτυχία του ανοίγματος και θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Η απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τις εμπορικές εκθέσεις από 1η Σεπτεμβρίου, έρχεται να δικαιώσει την επιλογή που έχει κάνει εδώ και καιρό η εταιρεία μας να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες των εκθέσεων που θα πραγματοποιήσει το αμέσως προσεχές διάστημα και είναι οι ακόλουθες:

Athens Coffee Festival
ARTOZA
xenia 2021
Μοιραστείτε το άρθρο:
espan banner espan banner