Η βίβλος της Ελληνικής… υψηλής ζαχαροπλαστικής!

Εδώ και 29 χρόνια στο πλευρό του Έλληνα ζαχαροπλάστη, το περιοδικό Z+G εκδίδεται κάθε δύο μήνες και αποστέλλεται σε περισσότερες από 5.000 Ελληνικές και Διεθνείς επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής, παγωτού και σοκολάτας. Είναι το μοναδικό επαγγελματικό περιοδικό στην Ελλάδα που είναι μέλος του Euroclub Ευρωπαϊκών Περιοδικών Ζαχαροπλαστικής, στο οποίο συμμετέχουν τα καλύτερα ευρωπαϊκά περιοδικά του κλάδου.

Το Ζ+G έχει αναγνωριστεί ως το πρώτο σε κυκλοφορία και πιο έγκυρο ελληνικό επαγγελματικό περιοδικό Ζαχαροπλαστικής. Ένα έντυπο υψηλής αισθητικής με βαθιά γνώση τόσο της εγχώριας, όσο και της διεθνούς αγοράς ζαχαροπλαστικής, που έχει αποδείξει την εμπορική του αποτελεσματικότητα, καθώς αποτελεί διαφημιστική προτεραιότητα για όλους τους προμηθευτές του κλάδου που θέλουν να προωθήσουν σωστά και να προβάλλουν ουσιαστικά τα προϊόντα και την επιχείρησή τους.

Ανάλυση αποδεκτών περιοδικού

Εργαστήρια ζαχαροπλαστικής

Βιοτεχνίες ζαχ/κής & παγωτού

Αρτοζαχαροπλαστεία

Ξενοδοχεία (pastry chefs, F&B managers)

Tεχνίτες ζαχαροπλαστικής

Εταιρείες εμπορίας Α’ υλών, μηχανημάτων & εξοπλισμού

5.000 αποδέκτες μέσω ταχυδρομείου
8.500 αποδέκτες μέσω ηλεκτρονικής αποστολής

13.500
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Θέματα τρέχοντος τεύχους

espan banner espan banner